Καίριο πλήγμα στο παραεμπόριο – Συνεχείς έλεγχοι από μικτό κλιμάκιο

Καίριο πλήγμα στο παραεμπόριο κατάφερε το μικτό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εμπορίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και η Δημοτική Αστυνομία, στο πλαίσιο των συνεχών ελέγχων που διενεργεί τις τελευταίες ημέρες στη Ρόδο.


Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν από το κλιμάκιο, επικεφαλής του οποίου είναι ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Εμπορίου Νίκος Γκορίτσας, παράνομοι πωλητές όταν επιχείρησαν να αποβιβαστούν από το πλοίο αλλά και στους χώρους εκτός του λιμένα Ρόδου. Κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες χαρτικών ειδών και είδη οικιακής χρήσης.

Όπως τονίζεται, πρόκειται για «ένα από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε το παραεμπόριο», με τη διαβεβαίωση οι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και πάντα σε αγαστή συνεργασία της Διεύθυνσης Εμπορίου με τη Δημοτική Αστυνομία, με σκοπό την προστασία του εμπορικού κόσμου και των καταναλωτών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!