Στο 4ο Γενικό Λύκειο Ρόδου ο Περιφερειάρχης - Κλείνει ένας πρώτος κύκλος 59 εκατ. ευρώ

Τις εργασίες κατασκευής του 4ου Γενικού Λυκείου πόλεως Ρόδου στην περιοχή «Ροδοπούλα», προϋπολογισμού 3,6 εκατ. ευρώ, παρακολούθησε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης

, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι με το συγκεκριμένο έργο «ολοκληρώνεται από την Περιφέρεια ένας πρώτος δημιουργικός κύκλος στον τομέα της σχολικής στέγης στο νομό Δωδεκανήσου» με προσθήκες εκατοντάδων αιθουσών, τη συντήρηση υφιστάμενων και την κατασκευή νέων σύγχρονων σχολικών μονάδων, όπως και άλλων παρεμβάσεων.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για είκοσι τέσσερις (24) νέες σχολικές μονάδες

(7 Γυμνάσια, 1 Γενικό Λύκειο, 6 Δημοτικά και 10 Νηπιαγωγείο), προϋπολογισμού πλέον των 49.000.000 ευρώ.

Σε είκοσι δύο (22) υφιστάμενες σχολικές μονάδες έγιναν προσθήκες μεγάλου αριθμού αιθουσών, προϋπολογισμού 5.600.000 ευρώ.

Τέλος, πραγματοποιήθηκαν πενήντα (50) σχολικές παρεμβάσεις (συντηρήσεις, βελτιώσεις, εγκατάσταση θέρμανσης κλπ), προϋπολογισμού 4.300.000 ευρώ περίπου.

«Προσηλωμένοι διαχρονικά στο στόχο και την προγραμματική μας δέσμευση να επενδύουμε ουσιαστικά στην εκπαίδευση, θα συνεχίσουμε μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του νομού Δωδεκανήσου προς την ίδια κατεύθυνση, με ένα νέο κύκλο σημαντικών υποδομών στον τομέα της Παιδείας» τονίζει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!