Σύσκεψη για την εμπορία, ασφαλή διάθεση και ελέγχους των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων.

Σύσκεψη για την προώθηση των τοπικών προϊόντων πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παμπάκα παρουσία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δωδεκανήσου κ. Καραγιάννη Παναγιώτη και υπηρεσιακών παραγόντων

της Γενικής Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Διεύθυνσης Εμπορίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Αντικείμενο της σύσκεψης αποτέλεσε η εμπορία και διάθεση των τοπικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στο ελαιόλαδο και το μέλι.

Η διασφάλιση της ποιότητας κρίνεται ύψιστης σημασίας από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. «Η ποιότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό των προϊόντων μας» δηλώνει ο κ. Παμπάκας, τονίζοντας ότι μέσω των ποιοτικών χαρακτηριστικών διαφημίζεται και ο τόπος μας. Το μέλι και το λάδι προσδιορίζουν την ταυτότητα των νησιών μας. Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η διαπίστωση ότι κατά τους τελευταίους μήνες παρατηρείται ότι κάθε επισκέπτης φεύγοντας παίρνει μαζί του ένα βάζο μέλι και ένα μπουκάλι ελαιόλαδο.

Επίσης, στη σύσκεψη τέθηκαν επί τάπητος η ασφαλής διάθεση και εμπορία καθώς και οι έλεγχοι σε όλα τα αγροτικά προϊόντα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι κανένα προϊόν δεν μπορεί να προωθείται στην αγορά αν δεν τυποποιείται ή μεταποιείται σε χώρους και εργαστήρια που πληρούν τις υγειονομικές διατάξεις και έχουν την κατάλληλη αδειοδότηση.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!