Τηλεφώνημα-φάρσα για βόμβα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη και της Εφορίας

Αναστάτωση προκάλεσε χτες το πρωί στις 11 το «τηλεφώνημα»  αγνώστων για τοποθέτηση βόμβας στον 6ο όροφο, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη που έχει την αρμοδιότητα του τμήματος 'αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής' ,Σωτήρη Μπαμπάκα ,στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στην Ρόδο

.Μετά το «τηλεφώνημα» των αγνώστων, το κτίριο που στεγάζει και την εφορία της Ρόδου,  εκκενώθηκε από την Αστυνομία, μέχρι να έρθουν άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών .α

Τελικά αποδείχτηκε φάρσα αλλά ήταν αρκετή για να φέρει  αναστάτωση και κυκλοφοριακό κομφούζιο στην περιοχή και κατά τις 12 το μεσημέρι επέστρεψαν οι υπάλληλοι στα γραφεία τους.

 
cyclades24.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!