Σε Κω και Κάλυμνο ο Περιφερειάρχης

Η καλύτερη προετοιμασία και ετοιμότητα των τοπικών αρχών και επιχειρηματιών, με αφορμή την εφαρμογή του πιλοτικού προγράμματος χορήγησης βίζας στους Τούρκους υπηκόους, ήταν το αντικείμενο επαφών που είχε χθες βράδυ και σήμερα το πρωί στην Κω ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης

, παρουσία των περιφερειακών συμβούλων Μαρίας Κυπραίου, Ειρήνης Σβύνου και Νίκου Καμπανή.

Στη συνάντηση με τον αστυνομικό υποδιευθυντή και τον λιμενάρχη, ο κ. Μαχαιρίδης ζήτησε να υπάρξει αγαστή συνεργασία, ώστε να διευκολυνθούν οι επισκέπτες των νησιών μας από τη γείτονα χώρα. Από τους τουριστικούς πράκτορες του νησιού που διακινούν Τούρκους τουρίστες, ζήτησε να είναι σε συνεχή συνεννόηση με τους συναδέλφους τους στα απέναντι παράλια, τηρώντας κατά γράμμα τις σχετικές εγκυκλίους.

Με αφορμή την ένταση που προκλήθηκε στο λιμάνι της Κω, ο κ. Μαχαιρίδης κάλεσε τους πράκτορες του νησιού και τους πλοιοκτήτες ελληνόκτητων πλοίων να συζητήσουν όλα τα θέματα με περισυλλογή και να καταλήξουν σε μια συμφωνία, ενώ ανάλογη έκκληση και παράκληση απηύθυνε και προς τους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ και του ΚΤΕΛ, τονίζοντας πως οι όποιες διαφορές πρέπει να λύνονται με σεβασμό στους νόμους, και όχι με δημόσιους διαπληκτισμούς, που θέτουν σε κίνδυνο την εικόνα του νησιού, «σε μια συγκυρία που καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να ενισχυθεί η τουριστική μας βιομηχανία», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, ο Περιφερειάρχης θα παραστεί στην έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου που διοργανώνει στην Κάλυμνο η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!