Στην Περιφέρεια δημοσιογράφοι από το Ισραήλ

Δημοσιογράφους από εφημερίδες, τηλεοπτικούς σταθμούς και το διαδίκτυο του Ισραήλ, που συνοδεύονταν από τον τουριστικό πράκτορα Μάριο Κάππα, δέχθηκε σήμερα στη Ρόδο ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Δέσποινας Διακοσταυριανού.

Ο κ. Μαχαιρίδης περιέγραψε το προφίλ των νησιών της Περιφέρειας και υπογράμμισε τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο τουρισμός στην ανάπτυξη της περιοχής, κάνοντας επίσης λόγο για «μια νέα εποχή στις σχέσεις των δύο χωρών».

«Οι δύο λαοί είναι υποχρεωμένοι να συνεργαστούν σε πολλά επίπεδα» τόνισε ο Περιφερειάρχης, ενώ η κα Διακοσταυριανού θύμισε πως η προσέγγιση της ισραηλινής αγοράς ξεκίνησε χρόνια πριν, με θετικά αποτελέσματα για πολλά από τα νησιά μας.

Οι δημοσιογράφοι από το Ισραήλ που επισκέπτονται τη Ρόδο έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το τουριστικό προϊόν των νησιών μας, με πολλές από τις ερωτήσεις τους να αφορούν στον ανταγωνισμό με την Τουρκία και τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα μας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!