Δελτιο Τυπου για Αυθαίρετους Κατόχους Ακινητων

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Ν. 4061/2012 (ΦΕΚ 66Α΄/22.3.2012) που αφορά την «Διαχείριση και προστασία ακινήτων Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων – Ρύθμιση εμπράγματων δικαιωμάτων και λοιπές διατάξεις»,...
οι ενδιαφερόμενοι αυθαίρετοι κάτοχοι ακινήτων διαχείρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων οι οποίοι μπορούν να αποδείξουν την κατοχή αυτών πριν τις 5.6.1993 και η επιφάνεια αυτών δεν ξεπερνά τα δέκα (10) στρέμματα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση εξαγοράς αυτών στην Επιτροπή Θεμάτων Γης και Επίλυσης Διαφορών που θα λειτουργήσει στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει έξι (6) μήνες από την δημοσίευση του ανωτέρω νόμου ήτοι 22.09.2012.

Λεπτομέρειες για την εφαρμογή των παραπάνω διατάξεων θα σταλούν στους Δήμους και τις Δημοτικές Κοινότητας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της υπηρεσίας μας : Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας με έδρα την Ρόδο, Γ. Μαύρου 2 (κτίριο Ζέφυρος) στο τηλέφωνο 2241055918 και στα γραφεία της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Κυκλάδων στην Σύρο στα τηλέφωνα 2281098826 & 2281098832 .

Ε.Π.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!