Χρηματοδότηση: «Μεταποίηση και Εμπορία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι με την αριθ. 433/29-02-2012 (ΦΕΚ/605/Β'/2012) Απόφαση - Πρόσκληση του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς που δύνανται να υπαχθούν για ενίσχυση –χρηματοδότηση στο Μέτρο 2.3: «Μεταποίηση και Εμπορία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013 να υποβάλουν Αιτήσεις Ενίσχυσης και Χρηματοδότησης για την υλοποίησης επενδυτικών σχεδίων που αφορούν παραγωγικές επενδύσεις στη μεταποίηση και εμπορία αλιευτικών προϊόντων.
Στο καθεστώς ενισχύσεων της εν λόγω Απόφασης - Πρόσκλησης υπάγονται Πράξεις (επενδυτικά σχέδια), που αφορούν στις παρακάτω Δράσεις, για επενδύσεις στον τομέα της μεταποίησης και εμπορίας προϊόντων αλιείας και υδατοκαλλιέργειας:
•    Δράση 1. Βελτίωση της επιχειρηματικής θέσης των παραγωγικών μονάδων μεταποίησης. Χορηγούνται ενισχύσεις σε επενδυτικά σχέδια που αφορούν στον εκσυγχρονισμό, επέκταση ή ίδρυση μονάδων και εγκαταστάσεων παραγωγής μεταποιημένων ή μη αλιευτικών προϊόντων και στην ελαφριάς μορφής μεταποίηση, τυποποίηση και εμπορία από αλιευτικά σκάφη.
•    Δράση 2. Βελτίωση της επιχειρηματικής θέσης των εγκαταστάσεων εμπορίας. Χορηγούνται ενισχύσεις σε επενδυτικά σχέδια που αφορούν στην ίδρυση, επέκταση και εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων εμπορίας.
Οι ενδιαφερόμενοι φορείς / δυνητικοί Δικαιούχοι υποβάλλουν τις αιτήσεις για την υπαγωγή των επενδυτικών τους σχεδίων και το σχετικό φάκελο, τόσο σε έντυπη όσο και σε ψηφιακή μορφή, από την ημερομηνία δημοσίευσης της εν λόγω σχετικής απόφασης και μέχρι την 31η Ιουλίου του 2012.

Οι αιτήσεις για την υπαγωγή των επενδυτικών σχεδίων κατατίθενται στην Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Δράσεων Ε.Π. ΑΛΙΕΙΑΣ (Μιχαλακοπούλου 103, 115 27 Αθήνα). Αντίγραφο του πλήρους κατατεθειμένου φακέλου κατατίθεται και στις κατά τόπο αρμόδιες Υπηρεσίες Αλιείας εντός της περιοχής αρμοδιότητας των οποίων πρόκειται να υλοποιηθεί το επενδυτικό σχέδιο, προκειμένου να λάβουν γνώση για τη σχεδιαζόμενη επένδυση και να εκδώσουν την απαιτούμενη βεβαίωση.

Το πλήρες κείμενο της  αριθ. 433/29-02-2012 (ΦΕΚ/605/Β'/2012) Πρόσκλησης Υποβολής Αιτήσεων για την ένταξη επενδυτικών σχεδίων στο Μέτρο 2.3: «Μεταποίηση και Εμπορία» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αλιείας 2007-2013, έχει αναρτηθεί στη διαδικτυακή τοποθεσία: http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypean/.-

Ε.Π.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!