Επίσκεψη Βρετανού Κυβερνήτη στην Περιφέρεια–«Οι Άγγλοι ξέρουν Ελλάδα δεν είναι μόνο Πλ. Συντάγματος»

Την εκτίμησή τους, ότι οι συμπατριώτες τους θα επισκεφθούν και πάλι μαζικά την Ελλάδα, εξέφρασαν ο Κυβερνήτης της φρεγάτας H.M.S Argyl, αντιπλοίαρχος Paul Stroude, και ο Αμυντικός Ακόλουθος της Μεγάλης Βρετανίας στην Αθήνα, συνταγματάρχης Anthony Morpet, κατά την εθιμοτυπική συνάντηση που είχαν σήμερα στη Ρόδο με την αντιπεριφερειάρχη Δέσποινα Διακοσταυριανού, παρουσία της προξένου στο νησί κας Ράνιας Κοσιώρη.

«Οι Άγγλοι ξέρουν ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η πλατεία Συντάγματος, όπως αυτή αποτυπώνεται σε μια φωτογραφία από τις διαμαρτυρίες πολιτών ή τα επεισόδια» τόνισαν και οι δύο Άγγλοι αξιωματικοί, με τον Αμυντικό Ακόλουθο, ειδικότερα, να διαβεβαιώνει ότι μέσω της Πρεσβείας  περνάει στην κοινή γνώμη της χώρας του αυτό το μήνυμα.
Οι κ.κ. Stroude και Morpet εξέφρασαν το θαυμασμό τους για τα νησιά του Αιγαίου, συμφωνώντας με την επισήμανση της αντιπεριφερειάρχη ότι τα Δωδεκάνησα και οι Κυκλάδες αποτελούν, παραδοσιακά, ασφαλείς προορισμούς για τους επισκέπτες τους, και συμπλήρωσε:
«Η χώρα μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία προσπαθεί να κατακτήσει ξανά τη θέση που της αξίζει».

Υπογραμμίστηκε επίσης ότι παρά τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην πατρίδα τους, οι Άγγλοι θα προτιμήσουν να "δραπετεύσουν" για διακοπές, «έστω με κρατήσεις της τελευταίας στιγμής», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Σε σχετικές ερωτήσεις, η κα Δέσποινα Διακοσταυριανού ανέπτυξε επίσης τις πολιτικές που ακολουθούνται στα νησιά μας στους τομείς της ενέργειας, της προώθησης των τοπικών μας προϊόντων, των εναλλακτικών μορφών τουρισμού κλπ.

Ακολούθησε η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και αμέσως μετά ο κυβερνήτης με τον αμυντικό ακόλουθο πραγματοποίησαν εθιμοτυπικές επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, συνοδευόμενοι από την κα Ράνια Κοσιώρη και τον κ. Χρήστο Ζαβοριανό.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!