Άδεια απαιτείται για τη χρήση πηγαδιών και γεωτρήσεων …

Η περιφέρεια όρισε προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων χορήγησης άδειας για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού (από γεωτρήσεις – πηγάδια κλπ)

Σύμφωνα με έγγραφο της περιφέρειας Ν. Αιγαίου που απευθύνεται στους  Δήμους , όσοι θεμελιώνουν υφιστάμενο δικαίωμα χρήσης νερού από πηγάδια ή γεωτρήσεις έχουν προθεσμία έξι μηνών για την υποβολή αιτήσεων έκδοσης άδειας (ειδικά για γεωτρήσεις άρδευσης) και δώδεκα μηνών για τις υπόλοιπες χρήσεις (ύδρευση κ.λ.π).

Οι αιτήσεις κατατίθενται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Τμήμα Περιβάλλοντος και Υδροοικονομίας Δωδεκανήσου στην Ρόδο, τηλ.  2241363170 .

Προβλέπονται και πρόστιμα  μετά την παρέλευση των ανωτέρω χρονικών περιθωρίων αν συνεχιστεί η χρήση των χωρίς άδεια . Ακόμα και στέρηση του δικαιώματος χρήσης του  νερού.

Για περισσότερες πληροφορίες  στη ΔΕΥΑΚ  , τηλέφωνο 22430 59523

Καλύμνικοι Αντίλαλοι


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!