Ξεκίνησε η ρυμούλκηση του «Norman Atlantic» προς τις ακτές της Αλβανίας

Το ειδικό ιταλικό ρυμουλκό, που σημειωτέον είχε λάβει μέρος στην επιχείρηση ρυμούλκησης του Costa Concordia, έχει ήδη προσεγγίσει το φλεγόμενο «Norman Atlantic» και έχει προσδέσει τους ειδικούς γάντζους και θα προσπαθήσει να μεταφέρει το πλοίο.
Το πιθανότερο είναι πως θα ρυμουλκηθεί στις Αλβανικές ακτές, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σημείο που βρίσκεται το φλεγόμενο «Norman Atlantic».
Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις της ιταλικής ακτοφυλακής με την μεταφορά επιβατών με τα ελικόπτερα και η μεταφορά τους στην ναυτική βάση στο Λέτσε της Ν. Ιταλίας, ενώ στο πλοίο βρίσκονται ακόμη πάνω από 300 επιβαίνοντες.
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!