Ουκρανία: Άρπαξαν βουλευτή και τον έριξαν σε κάδο απορριμάτων (video)

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας Ουκρανός βουλευτής έξω από το κοινοβούλιο της χώρας, όταν το εξαγριωμένο πλήθος τον άρπαξε και τον έριξε σε κάδο απορριμάτων.
Ο Βιτάλι Ζουράφσκι, πρώην υπουργός στην κυβέρνηση του Βίκτορ Γιανουκόβιτς, μπήκε στο στόχαστρο την ώρα που περνούσε έξω από το κοινοβούλιο, στο Κίεβο, το πρωί της Τρίτης. Οι συγκεντρωμένοι του επιτέθηκαν- κάτι που κατέγραψε η κάμερα- και τον έριξαν με το κεφάλι μέσα σε έναν κάδο. Οι προσπάθειές του να ξεφύγει δεν είχαν αποτέλεσμα, καθώς το πλήθος του κρατούσε το κεφάλι για να μείνει μέσα στον κάδο, ενώ άλλοι του πέταγαν σκουπίδια, μεταξύ άλλων και ένα λάστιχο αυτοκινήτου, παρά τις εκκλήσεις του Ζουράφσκι προς το πλήθος για ηρεμία. Φαίνεται πως ο κόσμος δεν έχει ξεχάσει ότι ο βουλευτής- που πλέον είναι μέλος του Κόμματος της Οικονομικής Ανάπτυξης- είχε συγγράψει τον Ιανουάριο νομοσχέδιο που εισήγαγε αυστηρούς περιορισμούς στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
 
 
See more at: http://arouraios.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!