Η Ryanair ξαναχτυπά με πτήσεις για Αμερική από 10 ευρώ

«Επανάσταση» στον τομέα των αεροματαφορών φιλοδοξεί να φέρει η Ryanair εγκαινιάζοντας πτήσεις για Αμερική που θα ξεκινούν από τα 10 ευρώ!
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ιρλανδικής αεροπορικής εταιρείας Μάικλ Ο Λίρι, το business plan για τις υπερατλαντικές πτησεις είναι έτοιμο, ωστόσο θα χρειαστούν αρκετά χρόνια ακόμη για την υλοποίησή του.
Οπως είπε ο Ο Λίρι, η Rynair θα προσφέρει πτήσεις από 10 ευρώ προς τις ΗΠΑ και αντιστοιχα από τις ΗΠΑ προς ευρωπαϊκούς προορισμούς έναντι 10 δολαρίων. Οι επιβάτες όμως θα πληρώνουν έξτρα όλα τα υπόλοιπα, από γευματα εν πτήσει μέχρι αποσκευές.
Οι πτήσεις θα εκτελούνται από 12-14 μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις με προορισμό αντίστοιχους προορισμούς στην Αμερική. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν έξι μήνες αφότου η Rynair αποκτήσει το αεροσκάφος που απαιτείται για την εξυπηρέτησή τους.
Για γίνει κάτι τέτοιο ωστόσο, θα χρειαστούν 4 με 5 χρόνια καθώς σήμερα οι αεροπορικές εταιρείες -μεγαθήρια των χωρών του Περσικού Κόλπου αγοράζουν όλα τα διαθέσιμα αεροσκάφη.
Πηγή: iefimerida.gr 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!