Βρυχάται η «Αρκούδα», τι θα κάνει η Δύση;

Βάζουν και την Γεωργία στο παιχνίδι οι Αμερικανοί; Σας είχαμε γράψει ότι η Ρωσία αποκλείεται να εγκαταλείψει τις ρωσικές περιοχές της Ουκρανίας και εφόσον η Δύση τραβήξει το σκοινί τίποτα δεν αποκλείεται.
Πράγματι οι ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας βράζουν μετά την πτώση του Γιανουκόβιτς.
Το κτήριο της τοπικής Βουλής στην Κριμαία έχει καταληφθεί με την ουκρανική αστυνομία να απειλεί εκ μέρους της Δύσης, η οποία θέλει να σύρει την Ουκρανία στο ΔΝΤ. Η Ρωσία έχει θέσει σε επιφυλακή δεκάδες χιλιάδες στρατιώτες στην πιο ισχυρή κίνησή της κατά την διάρκεια της ουκρανικής κρίσης. Οι ρωσικές δυνάμεις που είναι σε επιφυλακή αποτελούνται από 150.000 άνδρες, 880 τανκς και 90 μαχητικά αεροπλάνα.
Ο Πούτιν δεν φαίνεται να αστειεύεται όπως το 2008 στην Γεωργία, την οποία σπεύδουν να βάλουν εκ νέου στο παιχνίδι οι Αμερικανοί, προσφέροντας βοήθεια προς την Τιφλίδα «για να υποστηριχθεί το ευρωπαϊκό και ευρωατλαντικό της όραμα», κάτι που πυροδοτεί περαιτέρω την ένταση με το Κρεμλίνο και ανοίγει ενδεχόμενα και δεύτερο μέτωπο κοντά στα σύνορα της Ρωσίας. Τότε τα ρωσικά άρματα χαριστικά σεν κατέλαβαν την Τιφλίδα. Έτσι εγγυείται την ασφάλεια περιοχών το ΝΑΤΟ, αφού καλά καλά τις ξεσηκώνει εναντίον των Ρώσων.
Οι Αμερικανοί μεταδίδουν διαρκώς εικόνες από κινήσεις ρωσικών στρατευμάτων, ενώ τα ρωσικά ΜΜΕ μιλούν για το μεγαλύτερο πολεμικό παιχνίδι στην μετασοβιετική εποχή.
Η κατάσταση είναι αρκετά τεταμένη, αφού ο Πούτιν δεν δέχεται τέτοιου είδους παρεμβάσεις στα συμφέροντα της «Αρκούδας», η οποία αν χρειαστεί θα βγάλει νύχια, ειδικά τώρα που δεν έχει πλέον να ασχολείται με τους Ολυμπιακούς του Σότσι. Ίσως πάλι τεστάρονται οι αντοχές του Κρεμλίνου, προκειμένου οι Δυτικοί να παρουσιαστούν μετά ως εγγυητές της ειρήνης μετά το διπλωματικό στραπάτσο στην Συρία. Ωστόσο η Ρωσία από τις ανατολικές και νότιες επαρχίες δεν φεύγει. Η Κριμαία άλλωστε θεωρείται Ρωσία.
Αναμένουμε...
pygmi.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!