Εκρηκτικά μέσα στο Χάρβαρντ! Εκκενώθηκαν τέσσερα κτίρια

Τέσσερα κτίρια στο Χάρβαρντ εκκενώθηκαν, ύστερα από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι υπάρχουν εκρηκτικά.
Συναγερμός σήμανε στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, ύστερα από τις ανεπιβεβαίωτες πλροφορίες για την ύπαρξη εκρηκτικών σε τέσσερα κτίρια. Πρόκειται για τα Science Center, Thayer, Sever και Emerson Halls, τα οποία έχουν εκκενωθεί, με την αστυνομία της Μασαχουσέτης να πραγματοποιεί αυτήν την ώρα εξονυχιστικούς ελέγχους.
"Για λόγους ασφαλείας τα κτίρια εκκενώθηκαν, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες. Στόχος του Χάρβαρντ είναι η ασφάλεια των μαθητών, των καθηγητών και του προσωπικού μας", αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που προσθέτει ότι μαθητές και καθηγητές θα ενημερωθούν μέσω του διαδικτύου για τις εξελίξεις.
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντέιβιντ Προκόπιο, ανέφερε ότι στο πανεπιστήμιο βρίσκονται και σκυλιά που έχουν εκπαιδευτεί για να βρίσκουν βόμβες και εκρηκτικά.
Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό πρόγραμμα, οι τελικές εξετάσεις ήταν προγραμματισμένες για αυτήν την εβδομάδα.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!