Παγίδα με 10χρονη Φιλιππινέζα, έπιασε 1.000 παιδόφιλους!

Η Σουΐτι, είναι ένα δεκάχρονο κορίτσι που του αρέσει το ίντερνετ αλλά και να φλερτάρει με ενήλικες. 'Η μήπως όχι;
Η Σουΐτι, υπάρχει στο διαδίκτυο ως 10χρονη ανήλικη Φιλιππινέζα, με τη μόνη διαφορά ότι δεν είναι πραγματικό παιδί, αλλά ψηφιακό. Πως έγινε αυτό;
Πρόκειται για πρόγραμμα που είχε αναπτύξει η μη κυβερνητική οργάνωση Terre des Homes. Με τη βοήθεια λοιπόν του ψεύτικου κοριτσιού η οποία «μπήκε» στα chatroom, η Ιντερπόλ έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια της τα στοιχεία 1.000 υπόπτων για παιδοφιλία.
Η Σουΐτι, όπως ήταν αναμενόμενο δέχθηκε πληθώρα προσφορών από άνδρες όλων των ηλικιών σε διάφορα φόρουμ. Οι άνδρες πίστευαν ότι συνομιλούσαν με μια ανήλικη Φιλιππινέζα, όμως στην πραγματικότητα επικοινωνούσαν με την ομάδα της ΜΚΟ στο Αμστερνταμ, η οποία κατέγραφε τα πάντα αναζητώντας στοιχεία που θα αποκάλυπταν την ταυτότητά τους.
Μέσα σε δέκα εβδομάδες, πάνω από 20.000 άνδρες ήταν έτοιμοι να πληρώσουν για να δουν την Σουΐτι να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις μπροστά στην κάμερα του υπολογιστή της. Από αυτούς, οι ακτιβιστές κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία των 1.000 και τα παρέδωσαν στην Ιντερπόλ.
Η ΜΚΟ εντόπισε υπόπτους από συνολικά 71 χώρες, κάθε ηλικίας. Μάλιστα οι ερευνητές δεν πρότειναν ποτέ κάτι στους άνδρες που επικοινώνησαν με την Σουΐτι, αλλά περίμεναν τη δική τους πρώτη κίνηση χωρίς πρόκληση.
mothersblog.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!