Βρετανία: Παιδόφιλος μόλυνε με HIV περισσότερα από είκοσι ανήλικα παιδιά

Όχι μόνο ήταν παιδόφιλος, όχι μόνο αλίευε τα ανυποψίαστα θύματά του από σελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά είχε και HIV.
Ο λόγος για τον 53χρονο Άντονι Μαρς, ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον συνεργό του στις ακόλαστες πράξεις τον 39χρονο Λι Ντέιβις.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο Μαρς είναι φορέας του ιού HIV με τον οποίο μόλυνε είκοσι παιδιά, όσα και τα περιστατικά που μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί και ελεγχθεί για το ενδεχόμενο να έχουν μολυνθεί.
Όπως αποκάλυψε ο ντετέκτιβ που είναι επικεφαλής της έρευνας, οι δύο άνδρες αλίευαν τα θύματά τους από ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα προσθέτοντας ότι οι σεξουαλικές πράξεις γίνονταν με τη συναίνεση των ανηλίκων.
Οι δύο άνδρες έχουν παραδεχθεί μέχρι στιγμής περισσότερες από 50 πράξεις με θύματα ανήλικους τους οποίους συναντούσαν σε ξενοδοχεία ή αυτοκίνητα αλλά η αστυνομία εμφανίζεται σίγουρη ότι τα θύματα είναι πολύ περισσότερα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!