Θερμό επεισόδιο προκάλεσε η Τουρκία: Κατέρριψε συριακό Mil Mi-24 Hind

Η τουρκική Αεροπορία κατέρριψε συριακό επιθετικό ελικόπτερο Mil Mi-24 στα σύνορα των δύο χωρών, "καθώς σημειώθηκε παραβίαση του τουρκικού εναέριου χώρου"

, όπως δήλωσε ο Tούρκος αναπληρωτής πρωθυπουργός Μπουλέτ Αρίτς.

Aπό την πλευρά της Συρίας υποστηρίζετε ότι τα τουρκικά μαχητικά βρισκόταν στην όριο γραμμή με την Συρία όταν κατέρριψαν το ελικόπτερο το οποίο εκινείτο εντός του συριακού εναέριου χώρου.
Προηγούμενες αναφορές έλεγαν πως το ελικόπτερο εξερράγη στον αέρα και ότι η έκρηξη ήταν ορατή από την περιοχή Χατάι Γιαλανταγί.
Δύο πιλότοι φέρεται να εκτινάχθηκαν από το αεροσκάφος πριν την έκρηξη, αλλά έχασαν τη ζωή τους από τις δυνάμεις της αντιπολίτευσης μετά την προσγείωση τους με ασφάλεια στο έδαφος, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Doğan.
Φυσικά είναι αδύνατον να ... "εκτινάχθηκαν" από το ελικόπτερο αφού κάνενα ελικόπτερο της συριακής Αεροπορίας, ούτε καν τα Mil Mi-24, όπως το συγκεκριμένο που καταρρίφθηκε έχουν την δυνατότητα αυτόματης εκτίναξης.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!