Αποκλίσεις στις τιμές των καυσίμων, αυστηρή προειδοποίηση από τον Περιφερειάρχη

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης, μετά από σχετικές διαπιστώσεις των αρμοδίων υπηρεσιών, προέβη σήμερα στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Ύστερα από συνεργασία των Υπηρεσιών Εμπορίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Υπηρεσίας Εποπτείας της Αγοράς και κατόπιν τιμοληψιών στα πρατήρια υγρών καυσίμων της Περιφέρειάς μας, παρατηρείται απόκλιση των μέσων και υψηλών τιμών καυσίμων από τις αντίστοιχες τιμές του Νομού Αττικής, δημιουργώντας οικονομικά προβλήματα στους καταναλωτές.

Για τους λόγους αυτούς θα πρέπει άμεσα να καταβληθεί προσπάθεια αυτοσυγκράτησης από τους συντελεστές διαμόρφωσης λιανικών τιμών καυσίμων (κατόχους αδειών πώλησης υγρών καυσίμων και εταιρείες εμπορίας υγρών καυσίμων).

Σε διαφορετική περίπτωση θα εφαρμοστούν άμεσα τα οριζόμενα στο άρθρο 20 του Ν.3054/2002 (Πλαφόν - ΑΤΚ)».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!