Αυστραλία: Ελληνίδα κέρδισε στο Λόττο 6 εκατ. δολάρια. Ο πρώην άντρας της ήθελε τα μισά

Μια Ελληνίδα του Σίδνεϊ κέρδισε έξι εκατομμύρια δολάρια στο Λόττο έξι μήνες μετά από τον χωρισμό της με τον επί 20ετίας σύζυγό της.

Ο 62χρονος σύζυγός προσέφυγε στη δικαιοσύνη και απαιτούσε να του δοθεί το μισό ποσόν δηλαδή τρία εκατομμύρια δολάρια.

Σύμφωνα με το news247.gr ο σύζυγος υποστήριξε πως αν και το ζευγάρι είχε χωρίσει όταν αγοράστηκε το τυχερό κουπόνι, εντούτοις το μισό ποσόν του ανήκει γιατί το κουπόνι αυτό αγοράστηκε με χρήματα "από το κοινό ταμείο".

"Μαζί το παίξαμε, μαζί και να τα φάμε"

Οι δικηγόροι του υποστήριξαν ακόμα στο δικαστήριο πως με το να επιτρέπει ο σύζυγος στην σύζυγο να παίζει Λόττο όλα αυτά τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι, με τα κοινά τους χρήματα, αύξησε τις πιθανότητες της "να πιάσει την καλή".

Τα ονόματα του ζευγαριού, για νομικούς λόγους, δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιηθούν. Όπως έγινε γνωστό στο δικαστήριο όμως η σούπερ-τυχερή αγόραζε δελτία Λόττο από τις αρχές της δεκαετίας του '80 και ξόδευε 25 με 30 δολάρια την εβδομάδα.

Αν έχεις "Τύχη" διάβαινε

Όταν χώρισαν, το 2008, η γυναίκα στεναχωριόταν για το πώς θα τα βγάλει πέρα οικονομικά. Μάλιστα η αδελφή της την βοηθούσε δίνοντας της 50 δολάρια την εβδομάδα. Δελτίο Λόττο αγόραζε και ο πατέρας των δυο γυναικών που είχε ονομάσει το δελτίο του "Τύχη" (στα ελληνικά). "Τύχη", λοιπόν, ονόμασε και η μια αδελφή το δικό της δελτίο και το έδινε στην άλλη να το καταθέτει κάθε εβδομάδα. Μάλιστα της έδινε και χρήματα για να παίζει Λόττο.

Μέχρι που το κέρδισε: Έξι εκατομμύρια δολάρια. Κράτησε πέντε για τον εαυτό της και ένα εκατομμύριο το πρόσφερε στην αδελφή της που της στάθηκε. Όσο για τον σύζυγο το δικαστήριο έκρινε ότι δεν δικαιούται ούτε σεντ γιατί όταν αγοράστηκε το τυχερό κουπόνι το ζευγάρι είχε χωρίσει και η σύζυγος δεν έπαιζε Λόττο με χρήματα του συζύγου.

Το δικαστήριο όμως μοιράζοντας τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού αποφάσισε όπως η σύζυγος δώσει 500.000 δολάρια έξτρα στον σύζυγο γιατί "υπάρχει τεράστια διαφοροποίηση στα οικονομικά των δυο πλευρών και οι πιθανότητες του συζύγου να εργαστεί είναι περιορισμένες".

 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!