Ελληνικό χρώμα στις αυστραλιανές εκλογές

Οι ελληνικής καταγωγής υποψήφιοι στις εκλογές για την ανάδειξη νέας βουλής και γερουσίας στην Αυστραλία, που θα γίνουν στις 7 Σεπτεμβρίου, ανέρχονται στους 17


Εκτιμάται ότι θα επανεκλεγούν οι τρεις ομογενείς βουλευτές και οι δυο γερουσιαστές ενώ κάποιες πιθανότητες έχουν και άλλοι ομογενείς υποψήφιοι.

Συγκεκριμένα σχεδόν σίγουρη θεωρείται η επανεκλογή: *Στην έδρα Κόλγουελ της Βικτώριας της Μαρία Βαμβακινού με το Εργατικό κόμμα. *Στην έδρα Ίντι της ίδιας πολιτείας της Σοφίας Μιραμπέλα-Πανοπούλου η οποία , παρά τις σχετικές ανησυχίες που διατυπώθηκαν μάλλον θα την διατηρήσει και αν κερδίσει ο Συνασπισμός τις εκλογές θα αναλάβει και υπουργείο στην κυβέρνηση 'Αμποτ.

*Στην έδρα Χάϊντμαρς υποψήφιος του Εργατικού κόμματος είναι ο Στιβ Γεωργανάς ο οποίος έστω και δύσκολα αναμένεται να επανεκλεγεί.

Στην ομοσπονδιακή γερουσία της Αυστραλίας αναμένεται να επανεκλεγούν: *Ο Φιλελεύθερος γερουσιαστής της Νέας Νότιας Ουαλίας Αθανάσιος Συνοδινός (πρώην γενικός διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Τζον Χάουαρντ) που αναμένεται να γίνει και υπουργός αν επικρατήσουν οι Συντηρητικοί.

*Ο ανεξάρτητος γερουσιαστής της Νότιας Αυστραλίας, Νίκος Ξενοφών, που επίσης αναμένεται να επανεκλεγεί.

'Αλλοι ομογενείς υποψήφιοι βουλευτές στις διάφορες αυστραλιανές πολιτείες είναι: *Στην έδρα Μπάτμαν (Βικτώρια) υποψήφιος των Φιλελευθέρων είναι ο Γιώργος Σουρής. *Στην έδρα Χόθαμ (Βικτώρια) υποψήφιος με το κόμμα Rise Up Australia Party είναι ο Πίτερ Βασιλείου.

*Στην έδρα Τσίσολμ, επίσης της Βικτώριας, υποψήφια με το Rise Up Australia Party είναι η Μέλανι Βασιλείου *Στη Νέα Νότια Ουαλία στην έδρα Μπάρτον υποψήφιος με το Φιλελεύθερο κόμμα είναι ο Νικόλας Βαρβαρής.

*Στην ίδια πολιτεία και στην έδρα Έντεν Μονάρο υποψήφιος με το κόμμα Citizens Electoral Council είναι ο Κώστας Γκουμάς.

*Στην έδρα Μακμάον της Νέας Νότιας Ουαλίας με το κόμμα Christian Democratic Party υποψήφια είναι ο Μάνης Πουλάρας.

*Στη Δυτική Αυστραλία στην έδρα Πιρς υποψήφια με το κόμμα Australian Christians είναι η Μαρί Κανά.

*Στην έδρα Αδελαίδα της Νότιας Αυστραλίας με το κόμμα Liah Lazarou υποψήφια είναι η Λία Λαζάρου.

Στο Κουίνσλαντ και στην έδρα Καπρικόνια υποψήφιος του Εργατικού κόμματος είναι ο Πίτερ Φριλίγος.

'Άλλοι ομογενείς υποψήφιοι γερουσιαστές είναι: *Στη Νέα Νότια Ουαλία ο Βασίλης Κουταλιανός με το κόμμα εναντίον του Φόρου για τους Ρύπους (No Carbon Tax Climate Sceptics).

*Στη Βικτώρια υποψήφιος για την γερουσία με το κόμμα «Αυστραλοί Χριστιανοί» (Australian Christians) είναι ο Φρανκ Παπαφωτίου.

*Στη Δυτική Αυστραλία υποψήφιος για την γερουσία με το κόμμα The Wikileaks Party είναι ο Γεράσιμος Γεωργάτος.
 
axortagos.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!