Συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον πρέσβη του Ισραήλ

Με τον πρέσβη του Ισραήλ Arye Mekel συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιάννης Μαχαιρίδης.

Ο Ισραηλινός αξιωματούχος, που έρχεται για πρώτη φορά στο νησί μας με αφορμή και τις εκδηλώσεις μνήμης για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων, επιβεβαίωσε τις καλές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες, ενώ επεσήμανε ότι η συνεργασία σε τουριστικό επίπεδο θα έχει βάθος και συνέχεια, καθώς, όπως εκτίμησε, 500.000 Ισραηλίτες θα επισκεφθούν φέτος τη χώρα μας, μεγάλο ποσοστό των οποίων θα επισκεφθεί και τη Ρόδο.

«Είναι το πλησιέστερο νησί στο Ισραήλ και αποτελεί το λογικό βήμα για τους συμπατριώτες μου» τόνισε ο κ. Mekel, εξηγώντας ότι η στροφή προς τον τόπο μας αποδίδεται, μεταξύ άλλων, και στο γεγονός ότι η Τουρκία δεν συνιστά πλέον επιλογή για τους Ισραηλινούς.

Από την πλευρά του, ο κ. Γιάννης Μαχαιρίδης αναφέρθηκε στους δεσμούς της Ρόδου με το Ισραήλ, από τότε που η Ισραηλινή κοινότητα ήταν πολύ μεγαλύτερη και ήκμαζε στο νησί μας, αποτελώντας «ένα σημαντικό κομμάτι του πολυπολιτισμικότητας που χαρακτηρίζει μέχρι σήμερα το νησί».


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!