Επτά χρόνια φυλάκιση και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Σε επταετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο πρώην ιταλός πρωθυπουργός και ηγέτης του Λαού της Ελευθερίας (PdL) για το σκάνδαλο Ρουμπι.  Το δικαστήριο αποφάσισε επίσης την ισόβια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.
Ενώ η  απόφαση του δικαστηρίου είναι εφέσιμη.

Οι εισαγγελείς  ζητούσαν να επιβληθεί στον 76χρονο πρώην πρωθυπουργό -που αρνείται όλες τις κατηγορίες- φυλάκιση έξι ετών καθώς και ποινή ισοβίου αποκλεισμού από κάθε δημόσιο αξίωμα.

Οι εισαγγελικές αρχές του Μιλάνου θεωρούν ότι οι γυναίκες που καλούντο στην ιδιωτική κατοικία του Μπερλουσκόνι για τα λεγόμενα "μπούνγκα - μπούνγκα" πάρτι, ήταν τμήμα ενός ευρύτερου κυκλώματος πορνείας.

Το δικαστήριο έχει εστιάσει ιδιαίτερα στις σχέσεις του Μπερλουσκόνι με την Ρούμπι, με την οποία ο πρώην πρωθυπουργός κατηγορείται ότι είχε επί πληρωμή ερωτική επαφή όταν εκείνη ήταν 17 ετών.

Το μόνο που παραδέχεται η Ρούμπι, είναι ότι είχε λάβει 7.000 ευρώ, ως δώρο ύστερα από κάποιο πάρτι.

Ο Μπερλουσκόνι κατηγορείται επίσης για κατάχρηση εξουσίας αφού, χρησιμοποιώντας το πρωθυπουργικό του αξίωμα, είχε αναγκάσει αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερη τη νεαρή Ρούμπι όταν εκείνη είχε συλληφθεί με την κατηγορία της κλοπής.

Στα πρώτα σχόλιά τους τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για "σκληρή απόφαση"
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!