Συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Ρόταρυ – Συμφωνία για νέες δράσεις

Τον εκπρόσωπο του Διεθνούς Ρόταρυ, Διοικητή της 2470 Περιφέρειας, Νίκο Μακρυγιάννη, που επισκέπτεται επίσημα τη Ρόδο, δέχθηκε σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Φώτης Χατζηδιάκος.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης, στην οποία παρέστησαν ο Βοηθός Διοικητής Ιπποκράτης Καζουλάκης και ο πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Ρόδου Κώστας Βρούχος, συζητήθηκαν τα αποτελέσματα της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τις αλλεπάλληλες προσφορές και χορηγίες των Ρόταρυ, συνδράμοντας ουσιαστικά τις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες, την κατασκευή του Ξενώνα Συγγενών Απόρων Ασθενών του Νοσοκομείου Ρόδου, κλπ.

Μια συνεργασία, που όπως συμφωνήθηκε σήμερα, θα έχει και συνέχεια, με τον κ. Χατζηδιάκο να τονίζει πως υπάρχει ευρύ πεδίο κοινών δράσεων σε κοινωνικό επίπεδο (πχ Κοινωνικό Παντοπωλείο) και για την προστασία του περιβάλλοντος.

Επίσης, προτάθηκε η υλοποίηση δράσεων στα μικρά νησιά του νομού μας, όπως η παροχή δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης στους κατοίκους από ιατρούς - μέλη του Ομίλου.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι μόλις προ ημερών ο Ροταριανός Όμιλος Ρόδου απένειμε στον Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη την ανώτατη τιμή του ιδρυτή των Ρόταρυ Πωλ Χάρις, αναγνωρίζοντας τη συνολική του προσφορά και τη συνεργασία που αναπτύχθηκε με τα μέλη του Ομίλου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!