Γαλλία: Μαύρα πρωτοσέλιδα για την ΕΡΤ

Κεντρικό θέμα στις γαλλικές εφημερίδες είναι το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, με «Liberation» και «L' Humanité» να κυκλοφορούν μάλιστα με «μαύρα» πρωτοσέλιδα.


«Ελλάδα: Ποιος έκλεισε την τηλεόραση;» είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της «Liberation», ενώ το εξώφυλλο της «L' Humanité» έχει κεντρικό τίτλο «Ελλάδα: Μαύρο στη Δημοκρατία».

Παράλληλα, η «Le Figaro» γράφει στο πρωτοσέλιδό της ότι «Η Ελλάδα βυθίζεται στην αναταραχή» και η «Le Monde» έχει τίτλο «Ελλάδα: Μαύρη οθόνη στη δημόσια τηλεόραση».

Εν τω μεταξύ, σε μια κίνηση αλληλεγγύης στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, το γαλλογερμανικό κανάλι ARTE μετέδωσε όλο το δελτίο του σε απευθείας μεταγλώττιση στα ελληνικά.
 
naftemporiki.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!