Η «βασίλισσα των αιθέρων» πετά για Αθήνα

Το αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος επέλεξε η Lufthansa για να παρουσιάσει τη «βασίλισσα των αιθέρων», το μεγαλύτερο αεροσκάφος που έχει κατασκευάσει η Boeing.
 
Το B747-8 (φωτογραφία) ή «Queen of the skies», το οποίο αποτελεί την καινούργια ναυαρχίδα της Lufthansa και το μεγαλύτερο σε μήκος σε παραγωγή επιβατικό αεροσκάφος της Boeing, θα κάνει το πρώτο touch-down σε ειδική τελετή στο αεροδρόμιο της Αθήνας την Τρίτη 18 Ιουνίου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γερμανικού αερομεταφορέα, η Ελλάδα αποτελεί την ιδανική επιλογή για την παρουσίαση του αεροσκάφους καθώς φημίζεται για τη μοναδική και γνήσια φιλοξενία της. Η Lufthansa, με παρουσία στην Ελλάδα περισσότερο από μισό αιώνα, ανακοίνωσε ότι επέλεξε την Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για την παρουσίαση του εντυπωσιακού αυτού αεροσκάφους καθώς θεωρεί την Ελλάδα ως μια σημαντική ευρωπαϊκή αγορά, δηλώνοντας την πρόθεσή της να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους ισχυρούς ελληνογερμανικούς δεσμούς. Το B747-8 είναι μια αναβαθμισμένη και μεγαλύτερου μήκους εκδοχή του κλασικού, θρυλικού 747. Η καμπίνα του έχει χωρητικότητα 358 επιβατών με 8 θέσεις First Class, 92 θέσεις Business Class και 258 Economy Class.
 
tanea.gr
 
 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!