Έκοψαν τα χέρια τους με αλυσoπρίονο για τα... χρήματα της ασφάλειας

Δύο πονηροί Ισπανοί αποφάσισαν να πάρουν ένα αλυσοπρίονο, να το βάλουν σε λειτουργία και να κόψουν τα χέρια τους, με σκοπό να πάρουν τα χρήματα της ασφάλειας!

Όμως, η τύχη των επίδοξων... πλουσίων δεν ήταν με το μέρος τους και η απάτη τους αποκαλύφθηκε λόγω του τρόπου που έκοψαν τα χέρια τους, που χαρακτηρίστηκε πολύ... καλός!

Οι άντρες των οποίων το όνομα δεν έχει δημοσιευτεί και των οποίων οι περιπτώσεις δεν έχουν συνδεθεί, θεώρησαν ότι θα μπορούσαν να βάλουν στην τσέπη τους τα £2 εκατομμύρια, αν το απέδιδαν σε εργατικό ατύχημα και είχαν πολύ σοβαρά τραύματα.

Και αυτοί είναι μόνο δύο από τους όλο και περισσότερους... απεγνωσμένους που προσπαθούν όλο και πιο περίεργα πράγματα που θα τους επιφέρουν οικονομικό όφελος.

Οι αρχές είπαν ότι το πρώτο «θύμα» έκοψε το χέρι του με ένα ηλεκτρονικό πριόνι, αλλά είπε στους ασφαλιστές ότι έχασε το χέρι του σε αυτοκινητιστικό ατύχημα. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε σε 11 ασφαλιστικές εταιρείες ζητώντας £2 εκατομμύρια ως αποζημίωση. Όταν όμως οι γιατροί εξέτασαν το τραύμα του, ήταν προφανές ότι το κόψιμο ήταν «πολύ καθαρό» για να έχει γίνει με τον τρόπο που εκείνος το παρουσίασε.

Ο δεύτερος τυχοδιώκτης έκοψε το χέρι του με αλυσοπρίονο και ζήτησε €600,000 από τους ασφαλιστές, ισχυριζόμενος ότι είχε ένα ατύχημα με το εργαλείο.

Και τα δύο αυτά περιστατικά είναι ενδεικτικά της αύξησης στον αριθμό των ψευδών καταθέσεων γιαχρηματικό κέρδος που γίνονται στις ασφαλιστικές εταιρείες της χώρας.

Πηγή: protothema


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!