Παραίνεση Die Welt σε Σόιμπλε να μιλήσει για τις γερμανικές αποζημιώσεις

  «Κύριε Σόιμπλε μιλήστε για τα χρέη του πολέμου», αναφέρει ο τίτλος της γερμανικής εφημερίδα Die Welt, σε άρθρο για τις αξιώσεις της Αθήνας σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις, που ανέρχονται σε περίπου 160 δισ. ευρώ.


Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «ηθικό κίνδυνο», που θα μπορούσε να θέσει τη Γερμανία υπό πίεση. Η εφημερίδα σημειώνει ότι η Γερμανία θα μπορούσε «συμβολικά να δείξει καλοσύνη», ενδεχομένως με μερική παραίτηση από τα ποσά που χρωστά η Ελλάδα, τα οποία – όπως αναφέρει – πιθανότατα δε θα μπορέσει να αποπληρώσει.

Η εφημερίδα παράλληλα κάνει εκτενή αναφορά στη σχετική συζήτηση που έγινε στο ελληνικό κοινοβούλιο, όπου ο κ. Αβραμόπουλος διαβεβαίωσε τον ελληνικό λαό ότι το θέμα είναι υπαρκτό.

Το άρθρο αναφέρει ακόμα ότι η Ελλάδα ποτέ δεν έλαβε ποτέ αποζημίωση από τη Γερμανία για την καταστροφή και λεηλασία ελληνικών περιουσιών υπό την γερμανική κατοχή και ότι η χώρα μας δεν έχει παραιτηθεί από τις απαιτήσεις της.

skai.gr (Με πληροφορίες από Τα Νέα)ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!