Σάλος στην ομογένεια των ΗΠΑ με διαφήμιση που αναπολεί τη χούντα

Ανάστατη είναι η ομογένεια στις ΗΠΑ, από καταχώρηση στην πασίγνωστη και μεγαλύτερη ομογενειακή εφημερίδα, Εθνικός Κήρυξ, σύμφωνα με την οποία οι συνταγματάρχες... δικαιώθηκαν,

καθώς η Ελλάδα περνάει τώρα μια απίστευτη κρίση.

Η «ρεκλάμα» στους Απριλιανούς έχει δημοσιευτεί στο φύλλο που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στα σημεία πώλησης, δηλαδή στο φύλλο του Σαββατοκύριακου. Για την ακρίβεια, στο ντροπιαστικό και προκλητικό δημοσίευμα αναφέρεται πως ο «Γεώργιος Παπαδόπουλος δικαιώθηκε, καθώς η Ελλάδα βιώνει μια χωρίς προηγούμενο κρίση».

Η ομογένεια στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται, αναφέρει πως δεν είναι δυνατόν να δείχνει η εφημερίδα τέτοια ασέβεια «προς κάθε Έλληνα πολίτη. Προσβάλλεται η μνήμη εκείνων που εξορίστηκαν, βασανίστηκαν και σκοτώθηκαν από τη χούντα».

Μάλιστα, σε email διαμαρτυρίας που διακινείται τα τελευταία 24ωρα ζητείται από την εφημερίδα να δημοσιεύσει τα ονόματα των προσώπων ή των οργανισμών που πλήρωσαν τη διαφήμιση και να αποκηρύξει ρητά τις απόψεις που εκφράζονται μέσω αυτής.
newpost.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!