Τέξας: Τουλάχιστον 70 νεκροί από φωτιά σε εργοστάσιο λιπασμάτων

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 7:50 μ.μ. τοπική ώρα (0050 GMT της Πέμπτης) στο εργοστάσιο West Fertilizer Plant το οποίο βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα νότια του Ντάλας.


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, σε εργοστάσιο λιπασμάτων στην πολιτεία του Τέξας. Σύμφωνα με τις αναφορές μέσων ενημέρωσης των Ηνωμένων Πολιτειών, υπάρχουν τουλάχιστον 70 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από την έκρηξη και τη μεγάλη φωτιά που ακολούθησε.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 7:50 μ.μ. τοπική ώρα (0050 GMT της Πέμπτης) στο εργοστάσιο West Fertilizer Plant το οποίο βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα νότια του Ντάλας.

Όπως αναφέρεται οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της πόλης Ουάκο που είναι η πιο κοντινή στο εργοστάσιο. Ζημιές φέρονται να έχουν υποστεί και γειτονικά κτίρια προς το εργοστάσιο συμπεριλαμβανομένου ενός σχολείου και ενός γηροκομείου με την πληροφορία αυτή να μην έχει επιβεβαιωθεί.

Mέχρι στιγμής, η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη είναι άγνωστη.

www.skai.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!