Ταυτοποιήθηκε ύποπτος της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστώνη

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της Βοστώνης  αναφέρει το CNN


Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το CNN oι αμερικανικές Αρχές πιστεύουν πως έχουν ταυτοποιήσει έναν ύποπτο για την βομβιστική επίθεση που έλαβε χώρα στην Βοστώνη την Δευτέρα.

Όπως δήλωσε στο CNN η μη κατονομασμένη πηγή, η οποία πρόσκειται στις διωκτικές Αρχές της Βοστόνης, οι ερευνητές έχουν πραγματοποιήσει «σημαντική πρόοδο».

Ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το αν η Αστυνομία έχει προχωρήσει σε σύλληψη του υπόπτου, ο οποίος φέρεται να είναι «ένας σκουρόχρωμος άνδρας».

Φαίνεται ότι οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο συγκεκριμένο μετά από ανάλυση βίντεο που ελήφθη από κάμερα κλειστού κυκλώματος σε παρακείμενο πολυκατάστημα.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «σπουδαίο εύρημα», ενώ και η Boston Globe επιβεβαιώνει την είδηση αναφέροντας μάλιστα ότι οι αρχές έχουν ένα βίντεο με τον ύποπτο να μεταφέρει μια μεγάλη μαύρη τσάντα και να την ρίχνει στο σημείο της δεύτερης έκρηξης.

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!