Εκλεψαν 5,5 τόνους νουτέλα!

Τα κλοπιμαία που πήραν μαζί τους οι συγκεκριμένοι διαρρήκτες φαίνεται ότι είχαν μία ιδιαίτερη... γλύκα


Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ότι μεταξύ των συμβάντων που αντιμετώπισε το προηγούμενο 24ωρο υπήρχε και μία μάλλον σπάνια περίπτωση διάρρηξης φορτηγού.

Σε ένα πάρκινγκ στη μικρή πόλη του Μπαντ Χέρσφελντ, περίπου 100 χλμ. ΒΑ της Φραγκφούρτης, διαρρήκτες εντόπισαν σε ένα πάρκινγκ ένα τρέιλερ φορτηγού της Nutella, της εταιρείας που παρασκευάζει το διάσημο άλλειμμα σοκολάτας και φουντουκιού που λάνσαρε η Ferrero μισό αιώνα πριν.

Χωρίς να πτοηθούν από το περιεχόμενό του, μέσα στο Σαββατοκύριακο αφαίρεσαν 5,5 τόνους από το προϊόν, η αξία του οποίου εκτιμάται στα 16.000 ευρώ περίπου.

Οπως φαίνεται μάλιστα οι επιδρομές με στόχο προϊόντα, αντί χρημάτων και πολύτιμων αντικειμένων, δεν είναι ασυνήθιστες στην περιοχή. Πριν λίγο καιρό, σύμφωνα με το γερμανικό dpa, στο ίδιο σημείο εκλάπη φορτίο με ενεργειακά ποτά...
 
ethnos.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!