Το σχέδιο δολοφονίας του Μαντούρο και η κατάρα όσων δεν τον ψηφίσουν!

Βήμα βήμα στα χνάρια του Ούγκο Τσάβες ο εκλεκτός του Νίκολας Μαδούρο, που κατηγορεί δυο Αμερικανούς διπλωμάτες πως συνωμοτούν για τον δολοφονήσουν και απειλεί με... κατάρες όποιον δεν τον ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές στη Βενεζουέλα.


Ο Μαντούρο, που ασκεί χρέη προέδρου από την ημέρα του θανάτου του Ούγκο Τσάβες, κατηγόρησε δύο Αμερικανούς πρώην πρεσβευτές για συνωμοσία με σκοπό τη δολοφονία του πριν από τις προεδρικές εκλογές της 14ης Απριλίου.

Στη διάρκεια ομιλίας του που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση, ο Μαντούρο κατηγόρησε επίσης την "σαλβαδοριανή δεξιά" ότι έχει στείλει ήδη στην Βενεζουέλα δολοφόνους για πραγματοποιήσουν αυτήν την αποστολή.

"Σκοπός τους είναι να με σκοτώσουν. Θέλουν να με σκοτώσουν διότι γνωρίζουν πως δεν μπορούν να κερδίσουν μια ελεύθερη και τίμια εκλογική αναμέτρηση. Πίσω από αυτό βρίσκονται ο Ρότζερ Νοριέγκα και το Οτο Ράιχ, αλλά και η σαλβαδοριανή δεξιά που έστειλε πληρωμένους δολοφόνους για να με σκοτώσουν", πρόσθεσε.

Οι Οτο Ράι και Ρότζερ Νοριέγκα ήταν αντίστοιχα πρεσβευτές των ΗΠΑ στην Βενεζουέλα και στον Οργανισμό Αμερικανικών Κρατών.

Παράλληλα, προειδοποίησε ότι μια κατάρα πολλών αιώνων η «κατάρας της Μακαραπάνα» θα πέσει πάνω σε όσους δεν τον ψηφίσουν στις εκλογές.

«Αν κάποιος από τους πολίτες ψηφίσει εναντίον του Νικολά Μαντούρο, θα ψηφίζει εναντίον του εαυτού του και η κατάρα της Μακαραπάνα θα πέσει επάνω του», προειδοποίησε ο υποψήφιος για την προεδρία, επικαλούμενος την Μάχη της Μακαραπάνα που εκτυλίχθηκε τον 16ο αιώνα όταν οι Ισπανοί στρατιώτες σφαγίασαν τις δυνάμεις των ινδιάνων.

«Εάν νικήσει η μπουρζουαζία θα ιδιωτικοποιήσει τους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης, θα πάρουν τη γη από τους Ινδιάνους και η κατάρα της Μακαραπάνα θα πέσει επάνω σας», δήλωσε ο Μαντούρο κατά τη διάρκεια προεκλογικής του ομιλίας στης πολιτεία Αμαζόνας.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!