Δικαστήριο επέβαλε ποινή... παράλυσης

Ανατριχιαστική είναι η απόφαση δικαστηρίου της Σαουδικής Αραβίας για έναν 24χρονο ο οποίος είχε μαχαιρώσει ένα φίλο του πισώπλατα


Οι δικαστές τον καταδίκασαν με παράλυση από τη μέση και κάτω σε περίπτωση που δεν καταφέρει να πληρώσει ένα πρόστιμο που ανέρχεται στις 176 χιλιάδες λίρες.

Ο λόγος για τον Al-Khawaher ο οποίος είχε επιτεθεί σε ένα φίλο του όταν ήταν ακόμα 14 ετών και τον είχε αφήσει παράλυτο από τη μέση και κάτω.

Την απόφαση του δικαστηρίου καταδίκασε η διεθνής αμνηστία. Η ποινή που επεβλήθη παραβιάζει τη  Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών κατά των βασανιστηρίων και τις  Αρχές της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.

Ο Al-Khawaher όλο αυτό το διάστημα παρέμενε στην φυλακή αναμένοντας την δικαστική απόφαση.

Πηγή:Metro.co.uk

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!