Παιδεραστής σχεδίαζε να κάνει παιδιά για να τα βιάζει

Το διεστραμμένο σχέδιό ομολόγησε ένας παιδεραστής ενώπιον δικαστηρίου του Λονδίνου, ο οποίος ήθελε να αποκτήσει ο ίδιος παιδιά, για να τα κακοποιεί σεξουαλικά όποτε θέλει.


Ο γαλλικής καταγωγής Ρομπέν Μάλκα, 38 ετών, έλεγε ότι η σεξουαλική επαφή με βρέφη είναι κάτι «φυσικό και όμορφο», ενώ ήταν και οπαδός της αιμομιξίας. Τα ίχνη του εντόπισαν αστυνομικοί σε φόρουμ, οι οποίοι δεν άργησαν να συγκεντρώσουν και τα στοιχεία για τη σύλληψή του.

Ο παιδόφιλος είχε στην κατοχή του 721 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας, που περιλάμβαναν βιασμούς παιδιών, μέχρι και κτηνοβασίες.
Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, 38χρονος είχε βιάσει δύο μικρά κορίτσια ένα χρόνο πριν από τη σύλληψή του.

Όσον αφορά στο σχέδιό του για να αποκτήσει παιδί, στο παιδοφιλικό φόρουμ, όπου ήταν μέλος, συζητούσε για τι πόσο ήθελε ένα παιδί και ποιες στάσεις στο σεξ αυξάνουν τις πιθανότητες να κάνει κορίτσι.

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!