Ξέσπασε ο Αναστασιάδης: Φύγε από μπροστά μου – Δεν σε αντέχω άλλο

Με ποια έχει γίνει πυρ και μανία ο Πρόεδρος της Κύπρου και της φώναξε ότι δεν αντέχει άλλο


Εκτός εαυτού ο πρόεδρος της Κύπρου με την εκπρόσωπο του ΔΝΤ στην τρόικα Ντέλια Βελκουλέσκου - Συνεχείς απαιτήσεις που οδήγησαν τα ξημερώματα σε νέα εμπλοκή

Σε οριακό σημείο βρίσκονται από χθες τη νύχτα οι σχέσεις κυπριακής κυβέρνησης και Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Οι ασφυκτικές πιέσεις που ασκούσε διαρκώς η εκπρόσωπος του Ταμείου, Ντέλια Βελκουλέσκου για τις κυπριακές τράπεζες και οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις, έφεραν τον πρόεδρο Ανασταδιάδη στο σημείο να διακοπής των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κύπριος πρόεδρος είπε στη Ρουμάνα εκπρόσωπο του Ταμείου: «Δεν σε αντέχω, δεν μπορώ να διαπραγματευτώ άλλο μαζί σου».

Η εκπρόσωπος του ΔΝΤ αρνούνταν να κάνει πίσω, οδηγώντας τις συζητήσεις σε ναυάγιο και την Κύπρο στο γκρεμό.

Και τότε, ήρθε η έκρηξη του Νίκου Αναστασιάδη!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αναστασιάδης πάνω στα νεύρα του πέταξε και μια καρέκλα!

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στις σχέσεις των δύο πλευρών ήταν η επιμονή του ΔΝΤ για συγχώνευση του καλού κομματιού της Λαϊκής τράπεζας με την τράπεζα Κύπρου και ταυτόχρονη κάλυψη του χρέους της Λαϊκής προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα από την Κύπρου.

Πρόκειται για πρόταση που απέρριψε αμέσως η κυπριακή κυβέρνηση, αλλά και τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής της Μεγαλονήσου, υποστηρίζοντας ότι εάν προχωρήσει αυτή η λύση, τότε και η τράπεζα Κύπρου θα οδηγηθεί σε κατάρρευση σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Λευκωσία εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Νίκος Αναστασιάδης θα καταφέρει να πείσει τη Λαγκάρντ, τον Ρομπάι και το Μπαρόζο (στις συναντήσεις που θα έχει στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Eurogroup) για την ορθότητα του επιχειρήματος της κυπριακής πλευράς.

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!