«Άπρακτος» επιστρέφει στην Κύπρο ο Σαρρής

Ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μιχάλης Σαρρής αναχώρησε από τη Μόσχα, χωρίς να υπάρξει καμία ανακοίνωση για συμφωνία, έγινε γνωστό από διπλωματική πηγή στη ρωσική πρωτεύουσα,

σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο κ. Σαρρής έφθασε την Τρίτη στη Μόσχα όπου είχε συνομιλίες σχετικά με τηνεπιμήκυνση του ρωσικού δανείου ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Κύπρο και ενδεχόμενες ρωσικές επενδύσεις στοντραπεζικό και τον ενεργειακό τομέα, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν επρόκειτο να φύγει αν δεν επιτύγχανε κάποια συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τηλεφωνική του επικοινωνία με τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδης ο κ. Σαρρής τον ενημέρωσε ότι δεν απέδωσαν οι επαφές, καθώς το μόνο που συζητεί η ρωσική πλευρά είναι η επιμήκυνση του δανείου των 2,5 δισ. ευρώ.

 
nooz.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!