Κύπρος: Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό Μέγαρο

Εκδήλωση διαμαρτυρίας από ομάδα πολιτών πραγματοποιήθηκε έξω από το Προεδρικό Μέγαρο εναντίον της απόφασης για επιβολή κουρέματος στις τραπεζικές καταθέσεις, καθώς ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης

ενημέρωνε τους πολιτικούς αρχηγούς για τα αποτελέσματα του Γιούρογκρουπ που αποφάσισε το κούρεμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, περίπου 200 διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στην κυρία είσοδο του προεδρικού και κατέλαβαν μέρος της λεωφόρου μπροστά από το κτίριο, με αποτέλεσμα να σταματήσει η κυκλοφορία οχημάτων σε μια από τις κεντρικές αρτηρίες της πρωτεύουσας.

Φώναζαν συνθήματα όπως "Ο λαός δεν χρωστά, δεν πληρώνει, δεν πουλά", "Την κρίση να την πληρώσει η πλουτοκρατία" και "Δική τους είναι η κρίση, ξεσηκωμός είναι η λύση". Επίσης κραύγαζαν συνθήματα κατά του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, ζητώντας την παραίτησή του, καθώς και εναντίον του Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Οικονομίας, Χριστόφορου Πισσαρίδη.

Η Αστυνομία επενέβη και έθεσε τέρμα σε μικροεπεισόδιο κατά το οποίο διαδηλωτές εμπόδισαν το αυτοκίνητο του κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Στυλιανίδη, κτυπώντας στα παράθυρά του.

Οι "Πολίτες ενάντια στο κούρεμα", όπως αποκαλούνται, ενέκριναν ομόφωνα ψήφισμα, με το οποίο αξιώνουν να μην πληρώσει ο λαός το χρέος των τραπεζών, να μην γίνει αποδεκτό το μνημόνιο και οι ιδιωτικοποιήσεις. Αύριο θα αποκλείσουν τη Βουλή και το Προεδρικό Μέγαρο και κάλεσαν όλους να τους συμπαρασταθούν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!