Έλληνας όμηρος εκτελέστηκε από ισλαμιστές μαχητές στη Νιγηρία

Την εκτέλεση των επτά Χριστιανών, ανάμεσα στους οποίους κι ένας Έλληνας, που είχαν απαχθεί από το εργοτάξιο της εταιρείας Setraco Nigeria στις 17 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε, μέσω διαδικτύου, η ισλαμική εξτρεμιστική οργάνωση Ανσάρου

.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Newsit, η είδηση της εκτέλεσης δεν διαψεύδεται ούτε επιβεβαιώνεται ακόμη επίσημα από το υπουργείο Εξωτερικών.

Εκτός από τον Έλληνα, στα χέρια των ισλαμιστών μαχητών βρίσκονταν Λιβανέζοι, Βρετανοί, Φιλιπιννέζοι και Ιταλοί υπήκοοι, οι οποίοι εκτελέστηκαν επίσης. Όλοι τους είχαν απαχθεί από ενόπλους, όταν μέλη της οργάνωσης επιτέθηκαν στο εργοτάξιο της κατασκευαστικής εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ανασάρου, οι επτά Χριστιανοί αιχμάλωτοι εκτελέστηκαν ως αντίποινα για μία επιχείρηση απελευθέρωσής τους από νιγηριανές και βρετανικές δυνάμεις.
Οι νιγηριανές Αρχές ανέφεραν στο Associated Press πως δεν έχουν γνώση καμίας επιχείρησης για τη διάσωση των ομήρων.

Η Ανσάρου είναι παρακλάδι της οργάνωσης Μπόκο Χαράμ, η οποία είναι υπεύθυνη για το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων στη Νιγηρία. Σύμφωνα με το Associated Press, η οργάνωση είναι υπεύθυνη για το θάνατο τουλάχιστον 792 ανθρώπων μόνο 2012, ενώ κρατά και μία επταμελή γαλλική οικογένεια στο Καμερούν από τα τέλη Φεβρουαρίου.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!