Δισεκατομμυριούχος θα διαθέσει τη μισή περιουσία του για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο δισεκατομμυριούχος Αντριου Φόρεστ και η σύζυγός του Νίκολα είναι οι πρώτοι Αυστραλοί που ανακοίνωσαν ότι θα διαθέσουν τη μισή περιουσία τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
 
Ο Άντριου Φόρεστ είναι βασικός μέτοχος της μεταλλευτικής εταιρείας Fortescue Metals Group και η περιουσία του, εκτιμάται γύρω στα πέντε δισεκατομμύρια δολάρια. Δηλαδή με τα σημερινά δεδομένα θα διαθέσει στη φιλανθρωπία 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον, ο κ. Φόρεστ έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στα παιδιά του.

"Τα αγαπάω, τα λατρεύω, τα μεγάλωσα, τα σπούδασα και μπορούν μόνα τους να δημιουργήσουν περιουσία όπως έκανα και εγώ" είπε ο κ. Φόρεστ ο οποίος ακολουθεί, όπως λέει, πιστά την Καινή Διαθήκη, ενώ από τότε που παραιτήθηκε από γενικός διευθυντής της εταιρείας του ασχολείται με τους Αβορίγινες.
 
news247.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!