Κλιμακώνει την ένταση η Τουρκία - Ανακοίνωσε έρευνες στην ΑΟΖ Κύπρου και Ελλάδας

- Θα ψάξει για υδρογονάνθρακες στην ΑΟΖ Κύπρου – Ελλάδας η Τουρκία.- Επιστράτευσε νορβηγικό σεισμολογικό σκάφος- Την άνοιξη οι έρευνες


Σύμφωνα με την "Χουρριέτ", τις έρευνες θα διενεργήσει το νέο νορβηγικό σεισμολογικό σκάφος "Πολάρκους" το οποίο απέκτησε η Τουρκία μετά το "Πίρι Ρέις".

Το σκάφος, το οποίο αναμένεται να πλεύσει στην Ανατολική Μεσόγειο στις αρχές Μαρτίου, συνοδευμένο από πολεμικά πλοία, θα διενεργήσει έρευνες στα τεμάχια 1, 4, 5, 6, και 7, της κυπριακής ΑΟΖ, καθώς και στο τεμάχιο 12, το οποίο η Τουρκία ισχυρίζεται ότι δήθεν ανήκει στην ΑΟΖ του ψευδοκράτους.
Σύμφωνα με τη "Χουρριέτ", έρευνες θα διενεργηθούν και στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας, μεταξύ Κύπρου και Καστελορίζου.

Το σκάφος στοίχισε στην Τουρκία 150 εκατομμύρια δολάρια, έχει μήκος ογδόντα-πέντε μέτρα και διαθέτει προηγμένη τεχνολογία, με δυνατότητα να προβαίνει σε τρισδιάστατες έρευνες σε βάθος μέχρι και έξι χιλιομέτρων.
Με εντολές του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν, το σκάφος θα βαφτεί με τα εθνικά χρώματα της Τουρκίας.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!