Σοκαριστικές ιστορίες κανιβαλισμού στη Βόρεια Κορέα

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στον διεθνή Τύπο και οι οποίες, αν αληθεύουν, συνιστούν πλήρη εξαθλίωση της ανθρώπινης υπόστασης

.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sunday Times», η οποία επικαλείται πηγές της «Asia Press», ένας άνδρας στη Βόρεια Κορέα καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε, διότι σκότωσε τα δύο παιδιά του, προκειμένου να τα φάει.

Επίσης, ένας ηλικιωμένος άνδρας, αναφέρει η εφημερίδα, ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του με σκοπό να το φάει.

Τον περασμένο Μάιο, στην κοινότητα Χαεγιού, καταδικάστηκε σε θάνατο ένας άνδρας που είχε σκοτώσει 11 άτομα, τεμάχισε τα πτώματα και πούλησε το κρέας για χοιρινό.

Ο λιμός που πλήττει αρκετές επαρχίες της χώρας έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής 10.000 άτομα, ενώ εκφράζονται φόβοι για διάδοση του κανιβαλισμού στην περιοχή.

Τα τραγικά αυτά γεγονότα συμβαίνουν και λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στη Βόρεια Κορέα για τις πυραυλικές δοκιμές, κυρώσεις που έχουν καταδικάσει τον λαό της χώρας στη λιμοκτονία.

 
zougla.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!