Κατασκοπία στην Τουρκία - Παγίδευσαν κόρη στρατηγού, «μπλέκουν» και Έλληνες!

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση στρατιωτικής κατασκοπείας στην Τουρκία με αναφορά - ξανά - σε Έλληνες αγοραστές πληροφοριών αλλά και σε παγίδευση κόρης Τούρκου στρατηγού για εκβιασμό.


Η εφημερίδα Yeni Safak με πρωτοσέλιδο τίτλο «Παγίδα κατασκοπείας στην κόρη στρατηγού» αναφέρεται στην γνωστή υπόθεση κυκλώματος που ''έριχνε'' σε Τουρκους στρατιωτικούς πόρνες και γκέι για να τους εκβιάζουν μετά, ότι αποκαλύφθηκε πως σπείρα κατασκοπείας αποτάθηκε σε κάθε τρόπο για να παζαρέψει τα μυστικά έγγραφα του κράτους που συγκέντρωνε σε ξένες χώρες. Υποστηρίζει δε ακόμη ότι το κύκλωμα έστησε παγίδα και στην κόρη ανώτατου στρατιωτικού. Η σπείρα φακέλωσε, λέει, την κόρη Τούρκου ταξίαρχου που επρόκειτο να πάρει προαγωγή, για να κάνει εκβιασμό. Από τα έγγραφα προκύπτει ότι η κόρη στρατιωτικού είχε γεννηθεί το 1985, ήταν ως χαρακτήρας λίγο συντηρητική αλλά κοινωνική και ότι είχε μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της.
Στο μεταξύ μετα από κάποια δημοσιεύματα που δεν υπήρχε απόπειρα να μπλέξουν την Ελλάδα, η εν λόγω εφημερίδα επικαλείται έγγραφο με την ονομασία «Pandora / Yunanistan.doc» όπου αναφέροντας τα παρακάτω, ξαναεπιχειρείται - αόριστα- η εμπλοκή Ελλήνων: « Οι πληροφορίες που ζητούνται αναφορικά με το σχέδιο D/A από τους Γερμανούς , τους Γάλλους και τους Ισραηλινούς θα χρησιμοποιηθούν» . Στο έγγραφο αναφερεται πως θα πρέπει να υπάρξει επαφή με τους Γερμανούς και ότι για ένα μυστικό σχέδιο που θα εξασφαλιστεί , ενδέχεται οι Ελληνες να κάνουν καλή πληρωμή».

Κατά την ανάκριση για την στρατιωτική κατασκοπεία εξασφαλίστηκαν λεπτομέρειες αναφορικά με το παζάρεμα πληροφοριών οι οποίες εξασφαλίστηκαν με τις Υπηρεσίες Πληροφοριών ξένων κρατών.
onalert.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!