Μοίραζε χαστούκια η Πρέσβειρα της Αιγύπτου στην Κύπρο

  Στο νοσοκομείο με οίδημα και εκχυμώσεις έστειλε πρέσβειρα της Αιγύπτου, γυναίκα αστυνομικό που εργάζεται στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες γύρω στις 5.40 το απόγευμα όταν η πρέσβειρα, Menha Mahrous Bakhoum θέλησε να συνοδεύσει συγγενείς της μέχρι την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες ασφαλείας που διέπουν τον διεθνή αερολιμένα Λάρνακας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα αστυνομικός παρά τον ευγενικό τρόπο με τον οποίο υπέδειξε στην πρέσβειρα ότι η παρουσία της εντός της αίθουσας αναμονής απαγορεύεται σύμφωνα με κανονισμούς και οδηγίες του αεροδρομίου, αυτή σήκωσε το χέρι της και τη χαστούκισε στο μάγουλο.
Το μένος της πρέσβειρας φαίνεται πάντα με την αστυνομία να συνεχίστηκε και εναντίον Αρχιλοχία της αστυνομίας στο αεροδρόμιο όπου οδηγήθηκε μετά το περιστατικό με την αστυνομικό.
Εκεί η επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματικής αντιπροσωπείας επιτέθηκε εναντίον του Αρχιλοχία ενώ φέρεται να τον τράβηξε από τα μαλλιά.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρχηγός Αστυνομίας καθώς και το υπουργείο Εξωτερικών.
Σύμφωνα με την σύμβαση της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό η Κυπριακή Δημοκρατία έχει το δικαίωμα να κηρύξει την επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματικής αντιπροσωπείας ως απαράδεκτο πρόσωπο(Persona non Grata) και κατά συνέπεια η Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου έχει την υποχρέωση να την ανακαλέσει παρά την ασυλία που απολαμβάνει.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!