Σε εξέλιξη πρόγραμμα εκπαίδευσης υπαλλήλων της Περιφέρειας

Το Διαβαλκανικό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης (Δ.Ι.Δ.Δ.), ως αναγνωρισμένος φορέας παροχής υπηρεσιών δια βίου εκπαίδευσης της ΑΔΕΔΥ και πιστοποιημένος φορέας επιμόρφωσης των δημοσίων υπαλλήλων, υλοποιεί «Προγράμματα Δια Βίου Εκπαίδευσης για το Ανθρώπινο Δυναμικό της Δημόσιας Διοίκησης», στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

Από σήμερα, (4/7) έως και την Τρίτη (12/7), το πρόγραμμα διάρκειας 35 εκπαιδευτικών ωρών, υλοποιείται στη Ρόδο, όπου υπάλληλοι της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Η σημασία του προγράμματος, που είναι δομημένο με τη μορφή εκπαιδευτικού εργαστηρίου, έγκειται στο γεγονός, ότι οι υπάλληλοι εμπλέκονται ενεργά στις διαδικασίες ανάπτυξης και εφαρμογής του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης, ή σε θέματα διαχείρισης και διασφάλισης της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους πολίτες.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!