93 συλλήψεις για το “τέλος του κόσμου”

Τα μέλη των παραθρησκευτικών οργανώσεων συνελήφθησαν με την κατηγορία της διασποράς φημολογίας για το τέλος του κόσμου στις 21 Δεκεμβρίου.


Ενενήντα τρεις ανθρώπους συνέλαβαν οι κινεζικές αρχές με την κατηγορία της διασποράς φημών περί του 'επικείμενου' τέλους του κόσμου. Συνέλαβαν επίσης κι ένα άνδρα ο οποίος ξυλοκόπησε 23 παιδιά σε δημοτικό σχολείο, υπό «την ψυχολογική επήρεια» των προβλέψεων αυτών, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Οι 93 από επτά κινεζικές επαρχίες, μεταξύ των οποίων είναι μέλη του παραθρησκευτικού δόγματος του «Παντοδύναμου Θεού», συνελήφθησαν διότι «μοίραζαν φυλλάδια για την Αποκάλυψη και διέσπειραν φήμες», προσέθεσε το πρακτορείο ειδήσεων. «Αυτά τα μέλη της παραθρησκευτικής οργάνωσης προσφάτως ενστερνίσθηκαν την προφητεία των Μάγιας , μεταδίδει το Νέα Κίνα.

Η Κίνα έχει εξαπολύσει μία εκστρατεία για την πάταξη του δόγματος του «Παντοδύναμου Θεού», το οποίο από την πλευρά του έχει κηρύξει «αποφασιστική μάχη» κατά του «Κόκκινου Δράκου» του ΚΚΚ.

Σε ξεχωριστό του τηλεγράφημα το Νέα Κίνα μεταδίδει πως η αστυνομία στην επαρχία Χενάν συνέλαβε έναν άνδρα, ονόματι Μιν Γιονγκτζούν, γιατί ξυλοκόπησε με μαστίγιο 23 μαθητές δημοτικού και μία γυναίκα, η κατοικία της οποίας βρισκόταν κοντά στο σχολείο.

«Οι προκαταρκτικές έρευνες της αστυνομίας διαπίστωσαν πως ο Μιν, χρόνια επιληπτικός, βρισκόταν υπό τη σοβαρή ψυχολογική επίδραση της φημολογίας για το επικείμενο τέλος του κόσμου, που αναφέρεται στις αρχαίες προβλέψεις», προσθέτει το πρακτορείο.

Ο Μιν συνελήφθη με την κατηγορία των υποψιών για την υπονόμευση της δημόσιας τάξης, υπογραμμίζει το Νέα Κίνα.
 
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!