«Τα βρήκαν» Στρος Καν - καμαριέρα

Ο πρώην ισχυρός άντρας του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κατέληξε σε συμφωνία με την καμαριέρα που τον κατηγόρησε για σεξουαλική επίθεση στη τον Μάιο του 2011 στη Νέα Υόρκη.


Σύμφωνα με δικαστικές πηγές από τη Νέα Υόρκη, ο 63χρονος Στρος – Καν και η Ναφισάτου Ντιάλο «τα βρήκαν» τη Δευτέρα, ωστόσο, λεπτομέρειες της συμφωνίας θα παραμείνουν «εμπιστευτικές».

Υπενθυμίζεται ότι η Ντιαλό είχε καταθέσει αστική καταγγελία εναντίον του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ στις 8 Αυγούστου, 2011, παράλληλα με την ποινική διαδικασία, κατηγορώντας τον για σεξουαλική επίθεση στη σουίτα του στο Sofitel στις 14 Μαΐου του 2011.

Η ποινική δίωξη για την υποτιθέμενη επίθεση, κατέπεσε στις 23 Αυγούστου του 2011, λόγω αμφιβολιών σχετικά με την αξιοπιστία της Ντιαλό, η οποία είχε πει επαναλαμβανόμενα ψέματα σχετικά με ορισμένες πτυχές της ζωής της.

Ο Στρος-Καν έχει δηλώσει ότι η σχέση του με την Ντιαλό στο Sofitel ήταν μια «αμοιβαία συμφωνία».
 
protothema.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!