Ψαράδες έγιναν κανίβαλοι για να επιβιώσουν

Δύο Ρώσοι ψαράδες κατηγορούνται ότι σκότωσαν και έφαγαν δύο συντρόφους τους στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν στη ρωσική τάιγκα.


Οι αρχές της Ρωσίας έχουν διατάξει έρευνα για ανθρωποκτονία, καθώς οι δύο ψαράδες διασώθηκαν όμως οι άλλοι δύο δεν ήταν μαζί τους. Οι διασωθέντες ξεκίνησαν τον Αύγουστο για ψάρεμα με δύο ακόμη συντρόφους τους και λίγες ημέρες μετά εξαφανίσθηκαν.

Βρέθηκαν στο τέλος του Νοεμβρίου κοντά στον ποταμό Σουτάμ, σε απόσταση 250 χιλιομέτρων από την κοντινότερη πόλη, το Νεριούγκρι. Όμως οι δύο σύντροφοί τους δεν βρίσκονταν μαζί τους.

Οι δύο ψαράδες εξήγησαν ότι σε κάποιο σημείο χωρίστηκαν οι δρόμοι τους και ότι οι ίδιοι επέζησαν στην τάιγκα τρώγοντας λειχήνες και βρύα.

Τον ισχυρισμό τους αμφισβητούν οι αρχές, καθώς κοντά στο σημείο που εντοπίστηκαν οι ψαράδες «ανευρέθησαν τμήματα από ανθρώπινο σώμα που έφεραν ίχνη βίαιου θανάτου».

«Διεξάγεται έρευνα για ανθρωποκτονία», ανέφερε πηγή των τοπικών αρχών χωρίς να κάνει λόγο για κανιβαλισμό. Ωστόσο, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν στη συνέχεια την πληροφορία ότι οι δύο ψαράδες έφαγαν τους συντρόφους τους για να κρατηθούν στη ζωή.

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!