Καταδίκασαν σε θάνατο τους συντελεστές της αντι-ισλαμικής ταινίας

Δικαστήριο του Καΐρου καταδίκασε επτά Αιγύπτιους χριστιανούς για τη συμμετοχή τους στη βλάσφημη για το Ισλάμ ταινία «Η Αθωότητα των Μουσουλμάνων».


Οι επτά Κόπτες χριστιανοί δικάστηκαν ερήμην για την ταινία που προκάλεσε κύμα βίας σε μουσουλμανικές χώρες το Σεπτέμβριο.

«Τα επτά άτομα καταδικάστηκαν για προσβολή της μουσουλμανικής θρησκείας μέσω της συμμετοχής τους στην παραγωγή και την προώθηση της ταινίας που προσβάλλει το Ισλάμ και τον προφήτη του», είπε ο δικαστής κατά την ανάγνωση της ετυμηγορίας.

Το 14λεπτο τρέιλερ της «Αθωότητας των Μουσουλμάνων» ανέβηκε στο YouTube δύο ημέρες πριν από την 11η επέτειο των τρομοκρατικών χτυπημάτων της 11η Σεπτεμβρίου, μεταγλωττίστηκε στα αραβικά και προωθήθηκε από ηγετικά μέλη της διασποράς των Κοπτών χριστιανών.

www.newsbomb.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!