Αίγυπτος: 47 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους από τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας με λεωφορείο

Μέχρι στιγμής 47 παιδιά έχουν χάσει τη ζωή τους, ηλικίας 4 έως 6 ετών, από τη σύγκρουση αμαξοστοιχίας με το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, σε μια διασταύρωση στην επαρχία Ασιούτ.


«Ο απολογισμός αυξάνεται σε 47 νεκρούς ενώ 13 παιδιά είναι τραυματισμένα», δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής στη δημόσια αιγυπτιακή τηλεόραση και πρόσθεσε ότι ομάδα 45 γιατρών βρίσκεται στο σημείο του δυστυχήματος για να προσφέρει βοήθεια στα τραυματισμένα παιδιά.

Ανταποκριτής της δημόσιας αιγυπτιακής τηλεόρασης έκανε λόγο για «σκηνές φρίκης» στον τόπο του πολύνεκρου τροχαίου, με τα πτώματα των νηπίων να κείτονται αιμόφυρτα στο έδαφος, πριν από τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο της πόλης Μανφαλούτ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!